Companie

DSC_0022

Despre noi

Pro Refrigeration Team furnizeaza solutii profesionale si inovative in domeniul echipamentelor si serviciilor pentru instalatii frigorifice, pornind de la proiecte de instalatii frigorifice “la cheie” si sisteme de vitrine frigorifice, pana la servicii de montaj si service.
Sub conducerea unei echipe cu o experienta de mai bine de zece ani in domeniul frigului, Pro Refrigeration Team a devenit in scurt timp una dintre cele mai competitive companii din Romania din domeniul sau de activitate.

Echipa noastra

Pro Refrigeration Team este fondata si condusa de o echipa formata din trei antreprenori cu experienta in domeniul echipamentelor si serviciilor pentru instalatii frigorifice, fiind activi in acest domeniu inca de la inceputurile dezvoltarii acestei piete in Romania.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri solutii de frig comercial si industrial, moderne si eficiente din punct de vedere economic.
Ca partener pe termen lung al clientilor nostri, proiectam solutiile de sisteme frigorifice in functie de durata de viata a investitiei planificate si de nevoile concrete ale clientului.
De pe aceasta pozitie de partener pe termen lung, intentionam sa ne extindem si ne sprijinim clientii in cadrul planurilor de dezvoltare si expansiune regionala.
In tot acest timp, vom continua sa oferim “temperatura”.

aboutuswords

puncte de service

angajati

locatii